2010. június 16., szerda

Ismerkedtem :)

Nem vesztem el végleg, csak sok a tennivaló és a technika sem áll a pártomon. Sajnálatos módon a monitorom végleg bemondta az unalmast, a zuramét kell olykor kölcsönbe vennem, de ritkán sikerül, mert vagy nem tudok a géphez ülni, vagy neki is dolga van vele.
A másik, hogy a fényképező sem akar funkcionálni, minden elemet elutasít :S De ami késik .....
"Sajna" megfertőződtem egy igen agresszív vírussal, a gyöngyitisszel (plagizáltam :D )
A fertőzés nem teljesen új keletű, hisz gyöngy mindig van itthon, használom olykor a hajócsipkéhez, és néha készülnek gyöngyfák is, de most egy teljesen új területre tévedtem, mint az már az előző bejegyzésben is megnyilvánult. Azóta a dolog súlyosbodott, mert annyi minden szépséget láttam, hogy feltétlen ki kellett, kell próbálnom magam bennük. De erről majd később, ha lesz képem is hozzá :)

Június 13-án vasárnap egy számomra ismeretlen helyen jártam. Teljesen véletlenül vetődtem oda, nem is tudtam, hogy létezik, de azt hiszem nem utoljára voltam ott :) Konkrétan a Gozsdu Bazárról beszélek a VII.ker. Dob u.16. alatt. (vagy Király u. 13. ahogy tetszik)
Csak ámultam és bámultam annyi fantasztikus alkotás láttán, ami ott van. Ahogy anyukám mondaná, a "cseréppipától a zongoráig" minden van :)
Két helyen akadtam el hosszabb időre:
Bekő Ditke préselt virágok felhasználásával készült képeinél, ékszereinél. Lenyűgöző volt látni, hogy milyen bámulatos dolgokat alkot belőlük. Sajnos a honlapja nem adja vissza teljes egészében azt a csodát, de azért ad némi ízelítőt. Őszintén ajánlom, hogy mindenki nézze meg élőben :)

A másik hely egy gyöngyös stand volt. Háááááááááááááááát szavakat nem találok, nem tudom, hogy lehetne leírni. Csak álltam és tapogattam és csodáltam és nem tudtam továbbmenni :) És meg kellett ismerkednem az alkotóval, nevezetesen Gyöngycicával :)
A kreativitással fertőzött emberekre jellemzően nagyon nagyon kedves volt, szerintem ő is levette azonnal, hogy nem csak bámészkodó vagyok , mert kérés nélkül mutatta, hogy készülnek a gyönyörűségei, és természetesen igen jót beszélgettünk :) Itthon persze az első adandó alkalommal felkutattam a blogját és nagyon hosszan elbámészkodtam rajta, mondhatni nyálcsorgattam :)
Az ilyen csodák láttán szívem szerint csak gyöngyékszert hordanék :) Szeretem a gyöngyöt, imádok alkotni belőle, de valahogy sosem volt gyöngyékszerem. De lehet, hogy ez nem marad így örökre ;-)

Azóta Gyöngycica is járt "nálam" és megajándékozott a Kreatív blogger díjjal, melyet ezúton is hálásan köszönök :)